Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τουρνικέ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Turnstile Systems
Το σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων θα χρησιμοποιείται για τον ολοκληρωμένο έλεγχο και καταγραφή των εισόδων και όλων των προσβάσεων των επισκεπτών και για την αυτόματη ενημέρωση του Περιφερειακού και του Κεντρικού σταθμού διαχείρισης της κίνησης στον χώρο ελέγχου κάθε Μουσείου, Αρχαιολογικού χώρoυ,Πλάζ,Σταδίων και γενικώς για οποιοδήποτε χώρο συγκέντρωσης ανθρώπων.

Μέσω του συστήματος αυτού θα προσφέρεται επίσης η δυνατότητα της επεξεργασίας των πληροφοριών πρόσβασης επισκεπτών και της εξαγωγής χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για την βελτίωση της εκμετάλλευσης των χώρων.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία σχετικά με τα τουρνικέ τύπου Tripod και High Speed για τον έλεγχο πρόσβασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας και να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες και αιτήματα.
Επιστροφή στο περιεχόμενο