Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Γκαραζόπορτες Οροφής
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΟΡΟΦΗΣ ΣΠΑΣΤΗ
Αυτόματη γκαραζόπορτα θύρας, ανασυρόμενη τύπου ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΡΑΜΠΟΤΕ με panel του οίκου MARCEGAGLIA Ιταλίας,τύπου SECTIONAL, με εξαρτήματα FLEXIFORCE αποτελούμενη από σπονδυλωτά φύλλα των 500mm και 610mm ύψους. Κατασκευασμένα από ειδικά ατσαλόφυλλα διπλά,SANDWITCH,πλήρης πολυουρεθάνης πάχους 40mm,πυκνότητας 40kg/m3. Τα φύλλα, σε ανάγλυφη επιφάνεια STUCCO , είναι ραμποταρισμένα για οριζόντια λειτουργία.
Ισχυροί διπλοί οδηγοί φύλλων με κούρμπες.
Τα ράουλα κυλίσεως φέρουν διπλές ισχυρές βάσεις (μεντεσέδες) για επιπλέον ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.
Προσφέρεται σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση σχέδιο και χρωματισμό RAL.
Μηχανισμός οροφής πλήρες με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα για πολλαπλές λειτουργίες.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση , τόσο σε αυτόματες θύρες τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου αυτόματες θύρες και εταιρίας κατασκευής.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γκαραζόπορτες οροφής, τα μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής ή τις υπηρεσίες συντήρησης γκαραζόπορτας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE είναι εδώ για να σας παράσχει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας στον τομέα των γκαραζοπορτών οροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email: info@profelm.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Επιστροφή στο περιεχόμενο