Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μοτέρ Γκαραζόπορτας Οροφής
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ ΟΡΟΦΗΣ
Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση μονοκόμματων ή σπάστων γκαραζοπορτών οροφής από 60kg/m2 και 10m2  έως 120kg/m2 και 18m2(μεγέθη πόρτας).  Μηχανισμοί οροφής της εταιρίας MOTORLINE ,κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η εγκατάσταση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.Αθόρυβη λειτουργία,ανθεκτική στο χρόνο και με ελάχιστη  συντήρηση. Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει δυνατότητα αποσύμπλεξης του μηχανισμού και λειτουργία της πόρτας χειροκίνητα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση , τόσο σε μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου μηχανισμών και εταιρίας κατασκευής.


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία σχετικά με μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής. Η Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE είναι ένας αξιόπιστος και καταξιωμένος πάροχος λύσεων για την αυτοματοποίηση γκαραζοπορτών. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μοτέρ για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσο τηλεφώνου στον αριθμό 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσο email: info@profelm.gr.
Επιστροφή στο περιεχόμενο