Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μπάρες Ελέγχου Πρόσβασης Οχημάτων
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σύστημα ελέγχου πρόσβασης οχημάτων.
Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης αποτελείται από ηλεκτρομηχανική μπάρα , συνεχούς λειτουργίας με κοντάρι από 3μ έως 8μ και με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα λειτουργίας, όπως πλακέτα αυτοματισμού , ασύρματα τηλεχειριστήρια , φανοί ένδειξης λειτουργίας, LED κονταριού και ότι επιπλέον απαιτείται για την ορθή λειτουργία και σύμφωνα με την απαίτηση του χώρου.
Είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χώρου. Τοποθετούνται σε χώρους στάθμευσης, διόδια, ιδιωτικά και δημόσια Parking και γενικώς σε οποιοδήποτε χώρο απαιτείται η ελεγχόμενη είσοδος – έξοδος οχημάτων.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλους τους επώνυμους κατασκευαστικούς οίκους δίνοντας λύσεις διαχρονικές με επαρκές απόθεμα ανταλλακτικών για την κάλυψη βλαβών στο μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και καταγραφή εισόδων – εξόδων, στο σύστημα,  προσαρμόζεται Access Control System και είναι απόλυτα συμβατές.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τις μπάρες ελέγχου πρόσβασης οχημάτων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό τηλεφώνου 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή να μας στείλετε ένα email στο info@profelm.gr. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο