Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Parking Control Systems
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Parking Control system. Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Χώρων Στάθμευσης.
Το σύστημα αποτελείται από:
• Μονάδα εισόδου πλήρες(Τερματικό εισόδου- μπάρα εισόδου-κάμερα ALPR εισόδου)
• Μονάδα εξόδου πλήρες(Τερματικό εξόδου- μπάρα εξόδου-κάμερα ALPR εξόδου)
• Κεντρικός Σταθμός Διαχείρισης

Διαδικασία λειτουργίας

Κατά την είσοδο του έκτακτου πελάτη, η κάμερα αναγνωρίζει αυτόματα, με το πάτημα του μπουτόν εισόδου, τον αριθμό κυκλοφορίας και εκδίδει το αντίστοιχο εισιτήριο με όλα τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία. Ταυτόχρονα ανοίγει  και η μπάρα εισόδου για την είσοδο του έκτακτου πελάτη.
Κατόπιν επιστροφής ,του εκάστοτε έκτακτου πελάτη, η έξοδός του πραγματοποιείται με την πληρωμή σε Αυτόματο Ταμείο Πληρωμής ή με την πληρωμή σε επανδρωμένο ταμείο. Υστερα απο την πληρωμή , για την έξοδό του ο έκτακτος πελάτης, επιδυκνύει το εισιτήριο του , στο BARCODE SCANNER του μηχανήματος εξόδου , και κατόπιν ολοκήρωσης τελικού ελέγχου εξερχεται του χώρου στάθμευσης με το άνοιγμα της μπάρας εξόδου.
Η είσοδος και έξοδος του μόνιμου πελάτη πραγματοποιείται αυτόματα με την επίδειξη καρτας proximity στους αναγνώστες εισόδου - εξόδου στα αντίστοιχα μηχανήματα εισόδου - εξόδου.

Parking Control Systems
Parking Control Systems
Συστήματα parking control
Parking Control Systems
Αυτόματο Ταμείο Πληρωμής, Automatic Pay Station.

Το Αυτόματο ταμείο Πληρωμής , είναι πληρες συμβατό με το Πρόγραμμα Parking Control System και δέχεται όλα τα χαρτονομίσματα και κέρματα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συναλλαγών με τραπεζική κάρτα μέσω POS. Η μονάδα αποτελείται από, την κεντρική οθόνη ένδειξης πληροφοριών, Note reader, Coin Reader, Hopper, Barcode Scanner και εκτυπωτή αποδέιξεων.


Ηλεκτρονική διαχείριση εκτάκτων και μονίμων σε χώρους στάθμευσης χωρίς την δυνατότητα εγκατάστασης μονάδων εισόδου-εξόδου.
Ολοκληρωμένο σύστημα για τους χώρους στάθμεύσης που υστερούν σε χώρο, για την τοποθέτηση μονάδων εισόδου-εξόδου.
Το σύστημα αποτελείται απο τοπικό θερμικό εκτυπωτή εισιτηρίων, θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων, αυτόματο βιβλίο εισόδου-εξόδου και τον κεντρικο server διαχείρισης των μονάδων.
Το λογισμικο διαχείρισης του χώρου στάθμευσης είναι το ίδιο με το Parking Control System εκτός απο τις μονάδες εισόδου-εξόδου. Η λειτουργίες των μονάδων αυτών γίνονται τοπικά,μέσα στο Control Room.

Διαδικασία λειτουργίας

Κατά την είσοδο του πελάτη, ο ταμίας εκδίδει εισιτήριο το οποίο και παραδίδει στον πελάτη. Στην έξοδο ο πελάτης δίδει το εισιτήριο στον ταμία και υπολογίζεται το αντίτιμο της πληρωμής. Η είσοδος και έξοδος των εκτάκτων και μονίμων είναι αυτόματη στο βιβλίο εισόδου-εξόδου.
Parking Control Systems
Parking Control Systems
Ηλεκτρονική διαχείριση εκτάκτων πελατών και μονίμων σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης , άνευ χρέωσης.
Ολοκληρωμένο σύστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την μέγιστη δυνατή προσέλευση πελατών.
Το σύστημα αποτελείται απο,μπάρες εισόδου-εξόδου,ακυρωτικό Barcode-scanner στο τερματικό εξόδου και επικονωνία με τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης, εντός του καταστήματος

Διαδικασία λειτουργίας

Κατά την είσοδο ο πελάτης εισέρχεται , στον χώρο στάθμευσης ελέυθερα , κατόπιν αυτόματου ανοίγματος της μπάρας εισόδου.Κατά την πληρωμή του στο ταμείο ενημερώνει την υπάλληλο για το όχημά του στον χώρο στάθμευσης, και η ταμίας εκδίδει εισιτήριο , με αναγραφόμενα όλα τα απαράιτητα στοιχέια και το Barcode για την εξοδό του πελάτη. Εξερχόμενος ο πελάτης , απο τον χώρο στάθμευσης, επιδυκνυεί το εισιτήριο του στο Barcode scanner του τερματικού εξόδου και εξέρχεται του χώρου, κατόπιν ανοίγματος της μπάρας εξόδου.

Στις περιπτώσεις κάποιου εκπρόθεσμου πελάτη το σύστημα παρέχει ολα τα απαραίτητα συστήματα για την διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτής και οποιαδήποτε άλλης περίπτωσης.
Ηλεκτρονική διαχείριση μονίμων σε ιδιωτίκους χώρους στάθμευσης ALPR.
Ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής και ελέγχου πρόσβασης όλων των μονίμων και επισκεπτών σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης χωρίς χρεώσεις.
Το σύστημα αποτελείται απο μπάρες εισόδου-εξόδου,κάμερες εισόδου-εξόδου και απο τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης τον μονάδων.

Διαδικασία λειτουργίας

Όλοι οι μόνιμοι εισέρχονται και εξέρχονται του χώρου αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Όλοι οι αριθμοί κυκλοφορίας των μονίμων είναι αποθηκεύμενοι στην βάση δεδομένων και έτσι επιβεβαιώνεται αυτόματα η εισοδός-εξοδός τους.
Σε περίπτωση επισκέπτη το σύστημα τον καταχώρη σαν επισκέπτη με την δυνατότητα καταγραφής όλων των στοιχείων του.

Parking Control Systems
Επιστροφή στο περιεχόμενο