Η ΕΤΑΙΡΙΑ - Profelm Electronics ABEE

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία PROFELM ELECTRONICS Α.Β.Ε.Ε. λειτουργεί από τα τέλη του 1999 και εδρεύει στην Λεωφόρο Αμφιθέας 185 στο Παλαιό Φάληρο.

Συμμετοχή της Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. στην ίδρυση της εταιρίας Π & Π Στάθμευσης Α.Ε. με ποσοστό 47,5 %, της εταιρείας Παντεχνική με 47,5 % και της εταιρείας GSF Trading με 5% , η οποία υπέγραψε σύμβαση με τον Δήμο Βύρωνα για την 25ετή εκμετάλλευση με αυτοχρηματοδότηση σε 3 ακίνητα του Δήμου, ισάριθμων υπογείων, σταθμών αυτοκινήτων με βοηθητικές εγκαταστάσεις, δυναμικότητας 180 θέσεων.


Συμμετοχή της Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. κατά 51% στην υπάρχουσα εταιρεία Telenet Ε.Π.Ε. και μετατροπή αυτής σε Α.Β.Ε..Ε., η οποία ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών τηλεματικής στις εφαρμογές ευρυζωνικών δικτύων και μεταφοράς δεδομένων, εικόνας και ήχου.


Συμμετοχή της Profelm Electronics ΑΒΕΕ κατά 50% στην υπάρχουσα εταιρεία Metek Hellas και μετατροπή αυτής σε ΑΕ το 2006, με σκοπό την κατασκευή μεταλλικών σκιάστρων αυτοκινήτων.

Η Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. πρωτοπόρος στην Μελέτη – Ανάπτυξη – Παραγωγή Εγκατάσταση και Τεχνική υποστήριξη
.
Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους,
Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης χώρων Στάθμευσης,
Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης,
Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων,
Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης ελέγχου υπέρβασης ορίων ταχύτητας,
Ελέγχου Πρόσβασης Access Control
.

Είναι διαπιστευμένη με ISO 9001, από την TUV CERT και διαθέτει πιστοποιητικά CE & FCC για τα προϊόντα της, τα οποία υποστηρίζει με δικά της λογισμικά προγράμματα. Διακρίνεται για τη δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες της κάθε εφαρμογής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Οι κύριες δραστηριότητες της Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. προσανατολίζονται στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την εδραίωση της ανάμεσα στις καλύτερες τεχνολογικά αναπτυσσόμενες εταιρείες.


Από τις αρχές του 2004, η Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. στα συστήματα της Ηλεκτρονικής Διαχείρισης σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους, λόγω του ότι η ηλεκτρική ενέργεια, που απαιτείται για την τροφοδοσία τους είναι μικρής ισχύος και η ηλεκτροδότηση από την Δ.Ε.Η. σε πολλές περιπτώσεις είναι προβληματική, ή και για επικουρική ασφάλεια τροφοδοτεί τα εν λόγω συστήματα με Φωτοβολταϊκά Πανέλα κρυσταλλικού πυριτίου, φορτίζοντας συσσωρευτές ανάλογης με την απαιτούμενη ισχύ.


Συγχρόνως και λόγω του μεγάλου κύκλου πελατών η Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. προχώρησε και σε πιο μεγάλες εφαρμογές της Φωτοβολταϊκής Ενέργειας, όπως κατασκευή συστημάτων για τροφοδοσία μικρών οικιακών συσκευών και ειδικά σε εξοχικές κατοικίες.
Με την ψήφιση του Νόμου 3468/2006, η εταιρεία προχώρησε στην κατάθεση και λήψη Αδειών Εξαίρεσης από Ρ.Α.Ε., δεκατέσσερις (14) στον αριθμό, ισχύος 100 KWp ιδιόκτητες, στους Νομούς Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Εκκρεμούν δε, άλλες (15) δεκαπέντε. Από αυτές, που έχουν αδειοδοτηθεί, όλες έχουν πάρει Άδειες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και όρους για σύνδεση με την Δ.Ε.Η. και είναι έτοιμες για υποβολή στον αναπτυξιακό νόμο.


Για τρίτους – πελάτες της, η Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. έχει υποβάλλει και έχει πάρει δεκαοκτώ (18) Άδειες Εξαίρεσης από Ρ.Α.Ε. και Άδειες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στους Νομούς Αρκαδίας ( 4 Άδειες ), Μεσσηνίας ( 7 Άδειες ), Άρτας ( 2 Άδειες ), Ιωαννίνων ( 2 Άδειες ), Αιτωλοακαρνανίας ( 3 Άδειες ), Φθιώτιδος ( 2 Άδεις ), από τις οποίες, άλλες έχουν πάρει όρους σύνδεσης με την Δ.Ε.Η. και άλλες βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης.


Οι εταιρείες, που συνεργάζεται η Profelm Electronics Α.Β.Ε.Ε. για προμήθεια υλικών, είναι:


A.ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛΑ
1)Μονοκρυσταλλικού ή Πολυκρυσταλλικού πυριτίου, της Γερμανικής Εταιρείας SCHUCO.
2)Μονοκρυσταλλικού ή Πολυκρυσταλλικού πυριτίου, της Γερμανικής Εταιρείας SOLARWATT.


B. INVERTER – ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ, της Γερμανικής Εταιρείας SMA Technologie AG Niestetail


Γ. ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΒΑΣΕΙΣ
1)Της Γερμανικής Εταιρείας SCHUCO, σταθερές ή ανακλυνώμενες μονού άξονα ( retrachion of single axis ), από αναδειωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, εγγυημένες για 10 χρόνια.
2)Της Γερμανικής Εταιρείας SCHLETTER, από θερμογαλβανισμένο χάλυβα, εμφυτευμένες, ανακλυνώμενες μονού άξονα ( retrachion of single axis ) και σταθερές σε βάσεις από μπετόν.
3)Ελληνικές, της θυγατρικής της εταιρείας ΜΕΤΕΚ Α.Β.Ε.Ε., ανακλυνώμενες μονού άξονα ( retrachion of single axis ), από θερμογαλβανισμένο χάλυβα.


Δ. ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ
Όλες οι καλωδιώσεις AC & DC, είναι της Γερμανικής Εταιρείας HELUKABEL.

Ε. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Όλα τα υλικά αντικεραυνικής προστασίας, είναι της Γερμανικής Εταιρείας DHEN.

Να σημειωθεί δε, ότι όλα τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα πάρκα μας και στα πάρκα των πελατών μας, θα φέρουν όλα τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Στάνταρντς, καθώς και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, γιατί είναι ΑΡΧΗ της PROFELM ELECTRONICS Α.Β.Ε.Ε.. 
Copyright ©. All rights reserved. Design by Profelm Electronics SA
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού